Inschrijving Dutch Hotel Award 2024 geopend: zoektocht naar hotelteams die voor 'high...
De Dutch Hotel Award is op zoek naar hét hotelmanagementteam van het jaar en heeft de inschrijving voor de wedstrijd geopend. Het thema van de Dutch...
De Dutch Hotel Award is op zoek naar hét hotelmanagementteam van het jaar en heeft de inschrijving voor de wedstrijd geopend. Het thema van de Dutch...
Rijswijk is een Grieks restaurant rijker. De eigenaren van Elea op het Noordeinde in Den Haag hebben in hun voormalige pand in Rijswijk Yfí geopend....
Als ondernemer in de horeca wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar van...
Op de naar eigen zeggen beste plek van Zoetermeer heeft René Bogaart voor het eerst in zijn lange loopbaan een fine dining-zaak geopend. Op het...
De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...
Het Nederlandse capsule-hotelmerk CityHub krijgt deze zomer zijn vierde vestiging in Reykjavik. Eerder opende CityHub locaties in Amsterdam,...
De ramadan is de jaarlijkse vastenmaand van praktiserende moslims. Als werkgever ben je je werknemers tijdens de ramadan geen extra...
Hoe gaan horecaondernemers om met de inzet van zzp'ers? Zijn deze flexibele krachten een uitkomst en brengen ze expertise mee, of zijn ze te duur en...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een...
Hoewel het verzuim in de horeca relatief laag is, kan het niet laag genoeg zijn voor een ondernemer. Een ongelukje met de fiets kun je moeilijk...
Op dinsdag 19 maart vertegenwoordigt Marco van der Wijngaard samen met zijn commis Stijn de Jong Nederland in het Noorse Trondheim tijdens de...
Als horecaondernemer kunnen de marges op wijnen natuurlijk zeer interessant zijn. Maar wat doe je als een gast vraagt of hij zijn eigen fles mag...
D'Ald Herberch in Gaastmeer serveert een 'zero waste'-menu: een maaltijd gemaakt met lokale groenten en fruit die niet de goede vorm hebben, brood...
Horecajournalist Bianca Roemaat en horeca-adviseur Petra Venekamp zijn gespecialiseerd in het verbeteren van menukaarten. Door extra aandacht te...
Gorinchem is een hotspot rijker. The Local Club combineert warm en chic met retro stoerheid. Het menu is internationaal, maar er wordt gekookt met...
De grootscheepse renovatie van het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen is afgerond. Na een complete make-over van alle 178 hotelkamers beschikt...
Korenbloem borrel, bites en food in Tilburg, voorheen Stapperij de Korenbloem, onderging een metamorfose. 'Het wat-stoffige café-imago moest...
Een bar midden in het restaurant. Hoewel dit vaak voorkomt, rijst de vraag hoe je de zichtlijnen kan behouden met zo'n centrale bar. Eigenaren Armand...
Sanitaire producten zijn niet altijd top-of-mind bij hospitality bedrijven, terwijl ze wel degelijk invloed hebben op de gastbeleving. Als ze er niet...
Contant, pinpas, creditcard, smartphone, QR code: het aantal manieren van betalen is de laatste jaren enorm toegenomen. Gasten kunnen echter niet...
Comfort, service, flexibiliteit en gemak; zo wil IntercityHotel de nieuwste generatie hotelgasten enthousiasmeren. Het hotelmerk doet dat onder meer...
We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...
Bij Tante Sjaan draait alles om het creëren van een warme en gemoedelijke sfeer. 'Alsof je binnenstapt in de huiskamer van een geliefd familielid',...
De showrooms van Satelliet staan de week van 18 tot en met 22 maart volledig in het teken van het terras. Ondernemers die hun terras willen...
In een tijd waarin buitenruimtes steeds belangrijker worden binnen de horeca, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste...
De Rechtbank in Utrecht heeft het terras, gelegen onder de oude platanen op de binnenplaats, volledig vernieuwd. Het resultaat is een speels en...
De jury van de Terras Top 100 2024 gaat binnenkort weer op pad. Maar waar let de jury op, waar moet een goed terras aan voldoen en welke...
Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? Elf...
Bij de indeling van je terras denk je natuurlijk na over het aantal stoelen. Je wilt dat natuurlijk zo optimaal mogelijk neerzetten. Maar hoeveel...
Een heerlijke cappuccino met huisgemaakt gebak, een lekker koud biertje met een portie bitterballen of een mooi glas rosé met een burratasalade....